blog

Boek is bijna klaar

Ja hoor, eindelijk is het zo ver. Het manuscript van mijn boek is bij de eindredacteur. Na 4 jaar schrijven ben ik eindelijk zo ver dat ik het uit handen heb gegeven voor de laatste correctieronde. Als er niet al te veel wijzigingen zijn, dan is de tekst over een paar weken klaar. Vervolgens moet er nog een boek van worden gemaakt. De vormgeving moet nog gebeuren en dan op naar de drukker! En jawel… dan is mijn boek eindelijk te bestellen via de website natuurlijkbevallen.nl en via bol.com.

Je kunt nu alvast gebruik maken van de vroegboekactie: Ik schrijf een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Vermeld bij je bestelling voor wie het is, hoe ver ze zwanger is, eventueel van een jongen of meisje. Ik kijk er nu al naar uit!
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.