Gratis webinar

 

Alle cursussen bestaan uit vijf lessen. De real life cursus heeft ook nog een terugkomles na de bevalling. Het boek Natuurlijk Bevallen is de basis voor de cursus. Voor iedere les word je geadviseerd een aantal hoofdstukken te lezen, zodat de theorie aansluit op de praktijk tijdens de lessen.

Gratis webinar

Deze online cursus volg je vanuit huis in de vorm van een webinar. We oefenen ontspannings- en ademhalingstechnieken. We bespreken het geboorteplan en ik leg je uit hoe jouw lichaam op een natuurlijke manier perfect in staat is je kindje op de wereld te brengen.

Er is via het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen.

Duur: 5 lessen van 0,5 uur
Locatie: vanuit huis
Datum: start medio mei
Dag en tijd: nog onbekend
Prijs: gratis

wat komt aan bod?

  • het wegnemen van angst over de bevalling

  • positieve be├»nvloeding over het beeld rondom geboorte

  • ademhalings- en ontspanningstechnieken

  • baringshoudingen

  • geboorteplan maken

Schrijf je nu in

andere cursussen

real life cursus

Deze cursus volg je samen met je partner op onze mooie locatie in Breda. Jullie gaan aan de slag om jouw bevalling perfect voor te bereiden. Je partner ondersteunt je tijdens de lessen, waardoor hij precies weet wat zijn rol is tijdens de bevalling. Jij baart je kindje, maar de bevalling doen jullie samen!

Er is veel interactie, ruimte om vragen te stellen en we gaan concreet oefenen met verschillende ontspanningsoefeningen. Ook besteden we ruim aandacht aan al jullie wensen om deze vervolgens samen te vatten in een geboorteplan. We bespreken hoe jouw lichaam op een natuurlijke manier perfect in staat is je kindje op de wereld te brengen en hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen.

Duur: 5 lessen voor de bevalling van 2 – 2,5 uur, plus 1 terugkomles na de bevalling
Locatie: Breda
Tijd:

online cursus

Deze cursus volg je vanuit huis in de vorm van een webinar. Je kunt het samen met je partner volgen of alleen. De rol van de partner komt wel aan bod, maar daarnaast gaan we ook aan de slag met concrete ontspannings- en ademhalingsoefeningen die je prima alleen kunt oefenen. We bespreken het geboorteplan en ik leg je uit hoe jouw lichaam op een natuurlijke manier perfect in staat is je kindje op de wereld te brengen.

Er is via het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen en inspirerende geboortefilms te bekijken.

Duur: 5 lessen van 1,5 uur
Locatie: vanuit huis
Tijd: