even voorstellen

Rieneke de Kroon

De geboorte van mijn eerste kind heeft ervoor gezorgd dat er een keerpunt kwam ik mijn leven. Ik werd moeder en de bevalling heb ik als het mooiste moment in mijn leven ervaren. Mijn tweede bevalling was al even bijzonder. Mijn lichaam heeft mij geleerd wat het is om te bevallen zoals de natuur het bedoeld heeft. Niet alleen het hebben van een kind is bijzonder, maar het op de wereld zetten is al even speciaal. Het is een ervaring die je de rest van je leven bij blijft.

Mijn eerste bevalling gaf me de kracht dit boek te gaan schrijven, mijn tweede bevalling heeft me ervan overtuigd dit boek met de rest van de wereld te gaan delen en cursussen te gaan geven. Ik weet zeker dat meer vrouwen dit kunnen. Elke aanstaande moeder heeft het recht te weten hoe ze haar bevalling zelf in de hand heeft en ik ga haar helpen haar oerkracht in zichzelf naar boven te halen.

Een bevalling zou voor elke aanstaande moeder een prachtig moment moeten zijn. Een blijvende herinnering waar ze kracht uithaalt voor de rest van haar leven.

Het boek is de basis voor de cursus die ik geef, waarin ik de theorie aan de praktijk wil verbinden. Ik probeer hiermee de aanstaande moeder het vertrouwen te laten vinden in haar eigen wijsheid. In elke aanstaande moeder is een moeder-oerinstinct aanwezig en haar lichaam weet wat het moet doen. Door hierop te durven vertrouwen kan iedere vrouw zelf net zo’n prachtige ervaring creëren als ik. Dat gun ik iedere aanstaande moeder! Wij vrouwen zijn gemaakt een kind op de wereld te zetten. We zijn ons daar alleen nog niet zo van bewust. Met dit boek en de cursus hoop ik daar verandering in te brengen.

lees meer over het boek

Heb je een vraag over de cursus of over het boek?
Neem gerust contact op.
Dat kan telefonisch, via de email
of vul het onderstaand formulier in.

telefoon

06 27373994

 

email

rieneke@natuurlijkbevallen.nl

internet

www.praktijkvoornatuurlijkbevallen.nl
www.natuurlijkbevallen.nl

postadres

Paandijksestraat 6
4891 PV Rijsbergen

cursuslokatie


kamer van koophandel Breda

20126365

 

contactformulier